Om os

Copenhagen Economics, Økonomer uden Grænser og Impactly er gået sammen om at løse udfordringen med at kvantificere de økonomiske konsekvenser af ensomhed.

Copenhagen Economics er eksperter i anvendt økonomi, og leverer hårde fakta og klare historier, der understøtter samfundet i at træffe mere velinformerede beslutninger. Økonomer uden Grænser har ekspertise i værdiansættelse af socialt arbejde og beregning af socialt afkast (Social Return on Investment) af investeringer på det sociale område. Endelig har Impactlys team, der til daglig understøtter sociale indsatsers dataindsamling og impact-rapportering, udviklet et brugervenligt værktøj, der gør lettere at beregne den samfundsøkonomiske konsekvens af sociale interventioner.

Sammen har vi forpligtet os til at levere et brugervenligt og effektivt værktøj til at beregne omkostninger og fordele ved ensomhedsindsatser i Danmark.
Partners

Partnere

Copenhagen Economics

Copenhagen Economics er en ekspertdrevet konsulentvirksomhed, der bygger på et indgående kendskab til anvendt økonomi og er en af de førende økonomivirksomheder i Europa.

Vi mener, at sund økonomisk analyse kan udstyre beslutningstagere med de hårde fakta og klare historier for at træffe bedre valg til gavn for samfundet, og vi er forpligtet til at levere overbevisende og pragmatiske økonomiske løsninger med en kreativ og ærlig tilgang.
Besøg hjemmeside

Økonomer Uden Grænser

Det centrale ekspertiseområde for økonomer uden grænser er værdiansættelsen af socialt arbejde, herunder beregningen af socialt afkast af investeringer.

Beregningen af den "sociale bundlinje" har været i høj efterspørgsel blandt vores kunder - både i forbindelse med ansøgninger om fundraising, men også i forbindelse med udvikling og fastlæggelse af strategiske KPI'er, teorier om forandring og vurdering af, læring om og tilpasning af deres interventioner og dermed den sociale effekt.
Besøg hjemmeside

Impactly

Impactly er et team af passionerede, drevne mennesker, der brænder for at gøre en forskel. Vi har teknologiske, analytiske og impact-færdigheder, og elsker at arbejde sammen om at løse komplekse, sociale udfordringer.

Impactly har udviklet et system der understøtter sociale indsatsers dataindsamling og impact-rapportering, der samtidig gør det lettere at beregne den samfundsøkonomiske konsekvens af sociale interventioner.
Besøg hjemmeside
Contact Ensomhed i Tal

Tag kontakt til os

Vi modtager gerne dine spørgsmål, kommentarer og feedback. Hvis du har spørgsmål om vores værktøj eller gerne vil vide mere om vores arbejde, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Vi sætter pris på dit input og ser frem til at høre fra dig!
Tak! Din indsendelse er modtaget
Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.